[img size=150][/img]

[URL=http://imageshack.us]
![]()
http://img225.imagesha

.imageshack.us/img225/7691/197810

01bjkfbkapalitriblb0Tarih: Pr? Mar 27, 2008 14:58 Mesaj konusu:
----BERL?NL? EKO KARDE??MDEN B?R ANI----------------------------------------------------------------------------
Besiktas trabzon maciydi 89 da....sabahin köründe gelmistim yine...7.30 mu ne..kimsecikler yok daha....kapalidan bilet alacagim ya, kuyruk olayi...eskiaciktaki, görevli girisinin ordan kel kafali bir adam cikti...beni gördü. napiyorsun bu saate falan filan derken, benden corba almami istedi....corbayi alacagim yerde yakin degil....bana dediki, alip gelirsen seni burdan kapaliya sokarim...ok dedim, yirttik, 5000 lira cepte kalacak...gittim hizli hizli aldim geldim...geldigimde saat 8.30....corbalari verdim ve adam gel dedi...girdim...kapaliya cikan yolu gösterdi icerde...hicgörmedigim icin bu yolu cok ilginc geldi bana saat da erken dedim, 2 saat sonra gelsem olmaz mi dedim....tamam sorund egil bulursun beni icerde dedi...ok dedim...
2 saat semt memt derken , takildiktan sonra geri geldim...o beni iceri sokacak adamin giris kapisi ANA BABA günü 15 dakika sürdü kendimi önelere atmam..adamin ismini de bilmiyorum..memur dediki ne duruyorsun lan burda?? abi iste beni bir abi iceri sokacakti ne icerisi lan, git bilet al diye kovdu beni.....kapalinin önüne geldigim an, giselerden KAPALI BITTI BEKLEMEYIN denildigini duyyunca dünyam yikildi....
.jpg' />[/ck.us/img225/954/1bir baska olay, arkadasla kapalinin önündeyiz...konya maciydi...sene yine 1988 veya 89....sabahin körü.....normalinde abiler 12 de falan damlamaya baslar....ama o günü hernedense, 15 kisilik bir grup kapalinin önünde duruyyor...telasli melasli konusmalar var....birseyin karari veriliyor...o anda karar verildi, ve eski aciga dogru yöneldiler...bizde peslerinden....
eski acigin orada bizimkilerden sayisi cok az daha fazla konyali bekliyordu....bizimkiler saldirdi...emanetsiz..onlardada yok.....
saglambir kavga oldu....vuran vurana...konyalilardan bazilarida bayagi bir direndi...ama direnmeyip soka ugrayanlar bayagi bir hirpalandi...sonra baskina gelen 3 kisilik POLIS EKIBI:))))herkez dagittti....
kapali fiyati yine 5000 mi 6000 mi ne o civardaydi....arkadasimda 5 ku´rus para yok....dedimki alparayi sen gir kapaliya..ben abilerle girerim....
tabikki zipladi bu hemen ve girdi....2 saat sonra falan abiler geldi...kaptim iki tanesini, giseye girdik....ulan hayatimda basima gelmeyen birsey, bu seferki memur tam memur cikmaz mi...YOK OLMAZ HAYATTA ALAMAM...dedim neyse baska giseden gireriz...ADAM GITTI bütün giselere haber verdi...
Dedim hay allah senin......!
bizimii yukardan parmakliklarin orada hayatini yasiyor...dedim PARATOPLA lan....tamam ok dedi...
ok demesiyle bir daha parmakliklarin orada görmedim kendisini....)))
Maca 75.dakikada girdim, ve kendisini haslayacagim an, acidim degmez dedim, bir dahada konusmadim....
böyle yavsaklarda vardi....9781119bjkgsolaylarbt8.jpg[/IMG]
YA?LI KURT AB?MDEN B?R ANI DAHA
esiktas-GS Ali Samiyende oynuyor cok eski bir mac Ismaillerin kafada oldugu zamanlar.Ismail pislik yapti bizi on kapidan cikartti arka kapiya gittik.Siz diyeceksinizki ne pisligi yapmis gayet dogal sizi kovalamis.Ama olayin gelisimi oyle degil on kapiyi biz tutmusuz Ismail geliyor biz zaten oyle safizki o donem kim iyi niyetli gozukse buyur cay ic diyecek tarzda.Neyse dostluk var ya hesapta.Girsin bu Besiktasli cocuklarda sizinle beraber on kapidan diyor.Bizde itiraz etmeyip olur abi diyoruz.Vakit ilerliyor Besiktaslilarda bizimle ayni sayilara geliyor o sirada Bekir ve Musalarda geliyor.Ismail numarasini yapiyor burada GS lilar olay cikarmis bizim cocuklari dovmus vs bize giriyorlar.Benim neyse burnum kaniyor goz sismis falan arka kapinin oraya gidiyoruz.Arka kapinin oradada sira karisik Besiktaslisi var GS lisi var.Bizde o sinirle oradaki sucsuz Besiktaslilara daliyoruz.Onlarda orayi terkedip gidiyor.Birazdan Ismail yanina oradan kacan Besiktaslilari almis arka kapiya gelip oradada dikleniyor bunlar buradan girecek falan kufurler.Biz artik sinirler son raddede saldiriyoruz bu ekibe ismailin ayak kayiyor siyah ceket ve pantalon toz icinde ayakkabinin teki cikiyor bu kaciyor can havliyle.On kapiyi vermisiz ama ayakkabi bizde o da zafer sayilir.Neyse Bekir geliyor Ismailin ayakkabisinin tekini istiyor durumu acikliyoruz ona anladim diyor ve gidiyor.Ama on kapi Besiktasta bizim kapi gec acilirsa Besiktaslilar iceride buyuk hakimiyet yapacaklar.Ben pideci kontenjanindan iceri giriyorum sisman var bizim tribunde ayni zamanda pideci o sokuyor bizi iceri.Istersek pidecilik yapacaz istersek kapalinin ustune cikip kapilar acilinca polise caktirmadan iceri girecez pencere gibi kisimlardan arkadaki.Neyse 10 kisi civariyiz.Besiktaslilar ilk giriyor biz hemen 10 kisi iceri dalip Besiktaslilara daliyoruz polis araya giriyor ve yari yariya ayiriyor ama bizden gelen giden yok Besiktaslilarin tarafi doldukca doluyor Besiktaslilarda o sirada polise bizim kacak girdigimizin anlatmaya ve bizi disari attirtmaya calisiyorlar neyse o sirada bizim kapilarda acilip bizimkilerde girmeye baslayinca tezahuratlar falan olay kayniyor bizde pek dikkat cekmemek icin hemen bolumlenen taraf degil biraz daha yanlara kayarak uzuyoruz.Cunku Besiktasli ilk girenler asil kafa ekip degil agir abiler sonradan girince basa dert almak istemiyoruz.
Saygilar
BU DA BENDEN
sene 1993 axaj'la rövan?? oynayaca??z ilk maç? hat?rlars?n?z ?ifo kaleciyi cal?mlay?p sallar sonra 2-1 ma?lubuz ama bu maç malmö-psv-inter-kiev hiçbirine benzemeyecek inançl?y?z,tv.kanallar? bas bas ba??r?yor sak?n yan?c? madde yakmay?n ceza yer tak?m diye senmisin bunu diyen sanki çekiyor bizim arkada? maça 1 saat kala laylay? patlat?yoruz,polis aç?yor parmakl?klar? benle o arkada?? al?yor stada arkada? bas?yor kufuru polise sopa yedikce me?er Sabri sad?klarm?? kufur etti?i kapal? arkam?zda buras? TÜRK?YE ?SRA?L D?YE BA?IRSADA ambulans giri?inden yeni aç?k alt?ndan polis minübüsüne sokuluyoruz gelen geçen minübüse binen inen bir tane vuruyor her yan?m?z bitmi? yalvar?yoruz yedik bari maça al?n dakika 80 de sokuyorlar bizi ayn? yerden ama litmanen co?mu? 4-0 olmu? bir darbede ordan yiyoruz bir ayda kendimi zor toparlad???m? hat?rl?yorum.
[img size=150][/img][URL=http://imageshack.us]

/>[/