Ana Sayfa arrow Forum
Table \'besiktasdb.jos_fb_whoisonline\' doesn\'t exist SQL=INSERT INTO jos_fb_whoisonline (`userid` , `time`, `what`, `task`, `do`, `func`,`link`, `userip`, `user`) \n VALUES (\'0\', \'1228230660\', \'ibrahim özdinçer nostarji (1991-1996)\',\'\',\'\',\'view\',\'http://www.besiktasim.com/index.php?option=com_fireboard&catid=4&func=view&id=191&Itemid=63\', \'38.103.63.62\', \'0\')
Beşiktaşım.com Forumları
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
ibrahim özdinçer nostarji (1991-1996) (0 viewing) 
Besiktasimiz ile ilgili an?lar?n?z ilginc olaylar?n?z hat?ralar?n?z
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: ibrahim özdinçer nostarji (1991-1996)
ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
User Offline Click here to see the profile of this user
ibrahim özdinçer nostarji (1991-1996) 5 Months, 2 Weeks ago Karma: -2  
1997 KADIKÖY-?BRAH?M ÖZD?NÇER
Alpay?n fenere geçti?i sezon kad?köydeki fener maç?na girmeden önce fenerin numaral?s?n?n arkas?ndaki büfede fenerlilerin aras?nda çömelmi? demleniyoruz.Fenerliler her zamanki gibi çar?? üsttenmi gelecek yoksa derenin üstündeki köprüdenmi gelir sa?lamm?y?z kaçmak yok hesaplar?nda.a??r? bir kalabal?k var ve be?ikta? otobüsü geliyor ?i?eleri futbolcular?n bulundu?u otobüse at?yorlar.biz yerimizde kalkmadan içkimizi devam diyoruz.tabiiki enayide deiliz o kadar atk?m?z zulada.ve ba?r?? oluyor ÇAR?I geliyor diye.en önden biz ko?uyoruz ama nerde çar??n?n yan?na girecen kald?k eziklerin yan?nda ÇAR?I bizide koval?yor arada be?ikta? atk?s?n? ç?kartana kadar lunaparkta soluklan?yoruz.ara bir yere giriyoruz iki tane fenerlide orada "KEL?ME ED?TLENM??T?R"ocuklar? fena sald?rd? diyorlar.öylemi senmisin küfür eden ara sokak o ki?iyi bünyesine al?yor.fenerliler bunlar Be?ikta?l? diye ba?l?yorlar bizi kovalamaya bak?yoruz kaç?? yok ba?l?yoruz vuru?maya.o s?rada boya h?rpalansakta oradan y?rt?yoruz.stada geldi?imizde ne görelim sadece siyah ve beyaz var.ve çar?? kap?larda adam ar?yor fenerli varm? hesab? nerde.hepsi girmi? maça kaç?yor ya maç.alpay ?erefsizi o maçta bize el kol hareketi yapm??t?.kaybettik maç? ama her zamanki gibi starejide yine göt ettik ÇAYBAHCES?N?...

1994-ANKARA ?BRAH?M ÖZD?NÇER
ANKARADA MAÇTAYIZ.GENÇLERB?RL??? MAÇI MAÇTAN ÖNCE Ç?NÇ?N?N SALDIRISI OLDU.SENE 1994 BOYA OLAY OLDU.MAÇI FEYYAZIN GOLÜYLE ALDIK 1-0.TR?BÜNDE ÇOK KOM?K B?R OLAY OLDU.?SM?N? HATIRLAMIYORUM AMA OPT?K BA?KANIN YANINDA GENELDE DOLA?IRDI AB?M?Z.ONLARIN YANINDAYIZ ANKARALI B?R BE??KTA?LI BA?LADI.BEN HER HAFTA ?NÖNÜYE BURDAN G?DER?M FENERL?LER BENDEN ÇEK?N?R ?S?MDE YAPTIM ORDA ÇAKAL BEK?R DERLER.?URDA ?U OLAYLARIMIZ VAR ÇAR?IDA BEN? TANIMAYAN YOKTUR SÖZ SAH?B?Y?D?R D?YE ANLATMAYA.PARDON AB? DER DURUR S?Z ANKARANIN NERS?NDENS?N?Z D?YE SORAR.??TE O AB?M?ZDE SAK?NCE BE??KTA?ÇAR?I ARKADA?IM DEY?NCE.ÇAKAL BEK?R?N EL? AYA?INA DOLA?IR.YÜZ KIZARIK KONU?MAYI KESER B?ZDE ONU ÜZMEK ?STEMEY?Z.MAÇ BA?LAR VE O ?AHSI B?R DAHA ETRAFTA GÖREMEY?Z.MAÇ B?TT?KTEN SONRA ESK? OTAGARA ULUSTAK? GARA ?AMP?YON BE??KTA? N?DALARIYLA G?R???M?Z VE OTOBÜSLERDEK? ?NSANLARIN ?A?KIN BAKI?LARI GÖZÜMÜN ÖNÜNDED?R HALA.

1993-?NÖNÜ ?BRAH?M ÖZD?NCER

YILLARDIR KAPALIDA MAÇ SEYREDER?M.AMA B?R GÜN VARDIK? UNUTAMAM.GERCEKTEN KAPALI FANTAST?KT?.FENERBAHÇE ?LE ?NÖNÜDE TSYD KUPASI OYNUYORUZ.ALLAHIM ALT KATA GENÇ BE??KTA?LILAR YAZAN B?R DAVUL ORDUSU D?Z?LM??.150 YE YAKIN.YARABB?M SAVA?A G?D?YORUZ.SANK?.90 DAK?KA SEFAM OLSUN OHH OHHH B.ERSOYUN ?ARKISINI SÖYLED?K EZD?K FENER?.B?R YANIMDA C?MBOM B?R YANIMDA FENER.UMURUMDAMIK?.....B?RDE KÖRFEZ YEN? ÇIKMI? L?DER GÜVENÇ B?Z?M DARICAGENÇLERB?RL???NDEN KOCAEL?NE G?TM??.4 ATACAZ KARTALA ?NÖNÜDE D?YOR.ESK? AÇI?I DOLDURMU?LAR.1-0 ÖNE GEC?YORLAR.KARTALIM ATIYOR 4 TANE...5.GOLÜ ATTIRMIYORUZ.KAPALIDA B?R PANKART AÇILIYOR 4 NED?R GÜVENÇ D?YE.KOCAEL?N?N 16 DAVULUNA MAÇTAN SONRA EL KOYUYORUZ.NASILMI SIRRRRRRRRRRRRR.

3 EYLÜL 1990 ?BRAH?M ÖZD?NÇER

BE??KTA?-BOLUSPOR

Ezikleri geçen sene ligde kupada sürklase eden Lest ferdinand o.p.rangersa geri dönmü?.Gordon milne de ülkesinden alan walsh,lan wilson ve mc donald ad?nda üç ya?l? ingiliz getirmi?ti.Hava s?cakt? ve senenin ilk maç? yani 3 senelik ?ampiyonluk serisinin ilk maç? ve inönü full.fotospor stad?n tepesinde yumurta ?eklindeki balonuyla dolan?yor reklam?n? yap?yor gazete daha ç?kmam?? ama o hafta c?kacak.tak?m sahaya konfetiler aras?nda ç?k?yor.engin-recep-ulvi-kadir-?ifo-gökhan-walsh-ali-metin-feyyaz-r?za-zeki-turan-?enol hepsi var.walsh bir top oynuyor seban?n asker arkada?? diyenler utan?yor.bu kadarm? tak?r tak?r top oynan?r.be?ikta? boluyu 3-0 ma?lup ediyor.Ve lige çok iyi bir ba?lang?ç yap?yor.mc donald 2 hafta sonra gönderiliyor ve wilsonda sadece bir kad?köydeki fener maç?nda parl?yor.ama ALAN WALSH 2 SENE SOL KANADI SIRTINDA TA?IYOR SEN? H?Ç B?R ZAMAN UTUTMAYACA?IZ ...?HT?YAR SARI KAFALI ?NG?L?Z....

SENE 1996 YER BURSA ?BRAH?M ÖZD?NÇER

Bursaya demlasmanda ?ans?m?z?n tutmad??? seneler.Sinan engin in 2 golüyle 1987 de deplasmanda son haftada ezdi?imiz bursa asl?nda taraftar?n?n büyük bir bölümü BE??KTA?l?d?r.O y?llardada ?imdiki gibi y?lmaz vural zamanlar? bir ka??nt?lar? olmu?tu.Ramazan ay?yd? bir gece önceden gittik bursaya.arap ?ükür diye bir mekam vard?r çar?ambada istanbulun kumkap?s?.ramazan nedeniyle oraya u?rad?k alkol yok ama bal?k ve kola içtik.sonra heykel denen mekan? vard?r.ulucaminin oldu?u yerler gece saat bir bizde be?ikta? atk?s? ama zulada emanet haz?rda tabi.heykelden ileri do?ru me?hur bir çay bahçeleri vard?r kendileri ii bilir ismini.oturduk çay içiyoruz aradan on dakika geçti.selamün aleyküm geldi ve aleyküm selam.ho?geldinizde atk?lar ne ayak dendi.buyur otur cay ?smarlayal?m dedik.oturdu biz 7 veya 8 ki?iyiz.dedikki arkanda kaç ki?i var kimse yok dedi.manyakm?s?n o zaman dedik.teksasl?y?m dedi.Peki sen bizi ne sand?n bursal?m? diye arkada? bir cevap verdi.Tabi göt o?lan?n?n arkas?nda var bir grup ama biz zaman geçiriyoruz.o arada kendi aram?zda f?s?lt?larla imha plan?n? ve yaras?z atlatmay? planl?yoruz.çay paras?n? ödedik kalkarken havada bir sandalye bizim bar??a geldi ve hurra çulland?lar.ama hayt?mda etti?imiz en k?sa kavga oldu.tulumba gibi 3 ki?i ayn? yerlerinden anam anam diye inliyor di?erlerimi bekleyin gelecez diye gittiler ve b?çaklanalar? hastaneye yine biz götürdük.ceplerine yemek paralar?n?da koyduk.hakk?n?z? helal edin dedik ve ertesi gün maç?m?za girmek için çekirgede bir otelde yatt?k.maç tan yar?m saat önce iftar açacaz be?ikta? atk?l?y?z diye köfte vermiyor araba.öylemmiii...senin anan? si.....demekle köftelerde al?nd?.hemde bol miktarda.biraz günaha girdik ama.aç kalmaktan iidir.2-0 ma?lup duruma dü?tük.sonra ertu?rulun 2 golü 2-2 bitti maç.yani zaten TEKSAS diye bir sa?lam grup gerçekten olmam??t?r.ha bana hergele meydan? piçleri kaf-kaf,çin-çin ankaragücülüler,göz-göz göztepe taraftar?n? sorarsan hiç yoktan delikanl? gibi kar??m?za ç?k?p kap???yorlard?.ama bursa gercekten cok pasif bir taraftara sahip yani istanbulun galatasaray? gibi anlay?n i?te....

carsi29 1993 ?NÖNÜ ?BRAH?M ÖZD?NÇER

FAN? MAD?DA yeni gelmi?.kapal?da aç?l??tay?z.lest ferdinanddan sonra 2.esmerimiz gelmi?.kapal? o sene yüz boyama modas?n? ç?kar?yor.üst katta bir bak?yorum biri elinde boya geziyor.karde? banada sürsene dedik.sür babam sür.en kara biz olacaz ya.aç?l?? bitti.madi resital sundu.ko?tuk sahildeki camiye boyalar? c?karcaz me?er ya?l? boyaym?? karaköy sahilindeki benzinci bile ç?karamad?.kar??ya geçtik.trabzon-ezik haz?rl?k maç? yapm?? da??l?yorlar.alt?yolda ezi?in biri bu kim lan böle dedi.fani ulan deyip bir kafada serdim lavu?u.sal? pazar?n?n oldu?u yerde biraz karga?a oldu birazda trende.eve geldi?imde.3 gün banyo yapt?m ancak rengimi buldum.fani madidaaaaa.......oooo...

KULAKSIZ FENERBAHCE...S?NCE 1993 ?BRAH?M ÖZD?NCER

KULAKSIZ VAKASINDADA SENE 1993 YER ?NÖNÜ ÇAR?AMBA GÜNLERDEN KUPANIN 2.MAÇI FEYYAZIN GOL ATIP 1-0 KAZNDI?IMIZ.MAÇTAN ÖNCE KAPALININ ARKASINDA B?RALAMA YAPIYORUZ.20 K??? FALAN VARIZ.A?A?IDAN CAYMAZLI-PEPEL?-ARAPLI-KEM?KL? FENER TAYFASI 150 K???LER VAR KAPALININ ÖNÜNE GELD?LER.B?Z?M ORADAK? TARAFTARLARA SALDIRDILAR.BEN HAZIRLANIN DED?M.SOPA Y?CEZ AMA G?REL?M.ZORUMA G?TT?.BA?LADIK TA? YA?DIRMAYA.TAM ÜSTÜMÜZE ÇULLANCAKLAR.SERENCEBEY YOKUSUNDA HAN? ÇA?RI F?LM?NDEK? ?SLAM ORDUSU G?B? TEK SIRA ÇAR?IYI GÖRDÜK.ALLAHIM NASIL ?N?YORLAR A?A?IYA ALLAHIN KULU KALMADI KALAN G?D?YOR.B?ZDE YUKARDAN ?ND?K EL?M?ZDE NE VARSA YARISI KARAKÖY YOLUNDAN YARISI DOLMABAHCEDEN KAÇIYOR.B?R BAKTIM EKMEK ARABALARININ ALTINA SAKLANMI? FENERL?LER DAH? VAR TEKMEL?YORUZ.SANIRIM CAYMAZIN KULA?INI KEST?LER.AMA ONDAN FEC? OLANLAR VARDI.B?R DAHADA O GÜNDEN SONRA FENERL?LER KAPALININ KAPISINA TOPLU HALDE GELEMED?LER.POL?SLER?N DAH? KAÇTI?INA ?AH?T OLDUM .ÇAR?I BU SEFER ÖLÜMÜNE G?RM??T?.VE SON NOKTAYIDA KOYDU.BU ALEMDE KRAL ÇAR?I.KEÇ? YE SEVG?LERLE...

ALINTIDIR......
O maçta sabah stada gittim bakt?m kimse yok.Birkaç fbli geziyo.Kazan?n oraya gittik kimse yok.Fulyaya gittik kimse yok.Parklar? dola??yoruz ( o zaman dinazorlu ve .ikilmis park diye tabir etmislerdi ) gene kimse yok.Ulan diyoruz milelt nerde.Neyse ogleni gecti.Stada gittik tekrar acik hafif dolu kapali bos kapalin onunde fbliler falan var.Neyse uzatmayalim tekrar kazana gittik orada bizimkiler yol kesiyo fbli atk?lar? sapkalari topluyor öyle stada yolluyor.Derken haber geldi çar?? itünün orada toplanm?? diye.Herkez f?rlad? gittik itüye bir bakt?m ki dünya adam toplanm??.Hepsinin elinde ta?lar sopalar dönerler.Abilerden bir grup öne di?er grup arkaya geçti kimse kaçmas?n stad?n orada.Neyse a?a??ya bir ini?imiz var yoku?tan san?rs?n?z sava? var ak?nc?lar geliyor.Stad?n onine do?ru gelirken .ikilmis fener tezahurati basladi.Sonra tas sopa yagmuru.Sonra caymazin kulagi hatira olarak alindi ).?uan dü?ünüyorum da topluca yoku?tan inip gövde gösterisi güzel ama ondan sonra ya?ananlar ho? olmad?.

1992 ?NÖNÜ ?BRAH?M ÖZD?NÇER

BE??KTA? AXAJ LA OYNAYACAK ?LK MAÇI 2-1 KAZANMI? RAK?P.STAD FULL TELEV?ZYONLAR B?R HAFTADIR BASBAS BA?IRIYOR ME?ALE ATILMASIN D?YE SANK? BU SÖYLENMEM?? G?B? B?Z?M ORADA SALLADILAR B?R TANE BAKTIM POL?S ARKADA?I KAPTI BENDE BIRAKMADIM ONU BEN?DE KAPTI.VURA VURA SAHANIN ?Ç?NDEN GÖTÜRÜYOR KAPALI BA?IRIYOR BURASI TÜRK?YE ?SRA?L DE?L.D?YE.ARKADA? KÜFÜR ED?YOR ADAM SABR? SADIKLAR ÇIKIYOR ?ST.EMN.AM?R?M? B?LM?YOZ AMA BÜYÜK B? ADAM HERHALDE.SOKUYORLAR POL?S M?NÜBÜSÜNE VER ALLAHIM VER.YALVARIP SAHAYA TEKRAR G?R?YORUZ.AMA.4-0 MA?LUP TAKIM.O MORAL BOZUKLU?U ?LE YED???M?Z SOPAYIDA ÇIKARIYORUZ VURANLARDAN....

2004 KADIKÖY ?BRAH?M ÖZD?NÇER
AHMET HASSANLA-SERGEN?N GOLATTI?I MAÇTI.Sahilde birahanede demleniyorum.Saat 18-30 alt?yoldan koyuldum yukar? atk?m boynumda sallana sallana.ezikler kös kös bak?yor.seyimde deil kral? gels uçuraca??m? hissediyorum.bilet yok çar?? içeri girmi?.girdim ezik taraf?na fenerlilerin aras?ndan inerken vay ibrahim abi ne ar?yorsun diye bir ses.bir bakt?m do?an fenerli arkada? saol dedim.muhabbeti ettik ben gidiyorum çar??n?n yan?na bu ?erefsizlerle ayn? tribünde hava tenefüs etmem dedeim.seyret dedim.çektim polisi açt?m montu polis kapand? üstüme al beni kartal tribününe dedim.polisler sard? etraf?m? tokmak att?lar polise geldi elime düstü aynen iade ezikler g....oldu...birde ç?k??ta görüsürüz i?areti sap?tt?lar bendeki rahatl??a.aç?k tribün kap?lar? aç?ld? siyah beyaz?ma kavu?tum

1998 KOCAEL? ?BRAH?M ÖZD?NÇER
nihat?n ilk ç?kt??? sene trenle maça gidiyoruz.trende yakalad?k 4-5 ya?lar?nda bir velet sorduk hangi tak?ml?s?n cimbom dedi keseriz cükünü dedik yok hala cimbom diyor.giydirdik atk?y? ?apkay? bak cimbom ?apkas? bunlar diye git anana göster dedik 5 daka sonra anas? yan vagondan cocukla beraber kahkahayla geldi.indik derincede yürüyoruz ismetpa?aya.çar?? saat 18.00 da inecek demleniyoruz aç???n arkas?ndaki bakkalda.bakt?m opt...ba?kan takm?? önüne 3-5 çingneyi ko?turuyor bizim tarafa.yenido?an?n cocuklarm??.ba??r?yorlar bizde Be?ikta?l?y?z diye.ba?kana yara vermi? ?erefsizler.2.darbeyi vumak için topland?k.ba?kan?n yaras? sar?ld?talimat? verdi....önde körfez,arkas?nda polis,arkas?nda çar??...gerisimi sakat....maç? 2-0 ald?k.baba orhanla otobüste ?arap içerek döndümmmm

1991 KADIKÖY ?BRAH?M ÖZD?NCER
80 li y?llarda bir BE??KTA? sempatizanl??? ba?lad?.Be?ikta? çok güçleniyordu.15 senelik özlemde bitmi?.Art?k moda Be?ikta? olmu?tu.Sahadaki tak?m dan söz etmeye bile gerek yok onlar efsaneydi.Tribünlerde ise zaten 78den sonra ba?lam?? olan gücün ad?da iyice konmu? oluyordu ÇAR?I.Bu isim ?imdiki gibi tüm Türkiye'de bilinmiyordu fakat istanbul stadlar? ÇAR?I ismini ezberine alm??t?.16.11.1991 yer kad?köy ligin 10.haftas? BE??KTA?IN NAMA?LUP ?AMP?YON OLDU?U SEZONUN ?LK FENER MAÇIYDI.ÇAR?ININ ?K? MOTORLA ?SKELEYE YAKLA?IRKEN DEN?ZDE AÇTI?I BE??KTA? BAYRA?INI UNUTAMAM kar??lad?k onlar? iskelede ve alt?yoldan stada bir ini?imiz var ayak sesleri bile hala kula??mda stad?n ordaki köprüde duruldu.fenerbahçeliler numaral? tribünün arkas?nda içki içiyorlard?.?nan?rm?s?n?z hayat?mda ilk defa bele? biram? içtim.Ve fenerbahçeliler sayesinde iYiki biraya al??t?m ya rak? içseydim belkide meftayd?k en sahtesinden.Nas?l kaç?yorlar arkada lunapark vard? oraya kadar kovalad?k.?nsan kendi sahas?nda kaçarm? ay?p be fener.Sonra ÇAR?I GEL?YOR ÇAR?I diye tribünler nas?l ba??r?yor.Yarabbim ne gündü o.?ifo mehmetim 2.golü at?yor semih çizgidenmi ç?kard? muhabbeti hakem veriyor golü.maç 2-2 bitiyor.Art?k kad?köy sokaklar? bizim,iskeleye kadar aykut varm??-r?dvan varm?? bestesiyle iniyoruz.Herkez aval aval ÇAR?Iya bak?yor.Sadece böyle bir taraftar toplulu?u olurmu diye bak?yorlar.ve halada BAKMAYA DEVAM ED?YORLAR.

100.YIL ?AMP?YONLU?U 18 MAYIS 2005
BE??KTA?-GALATASARAY YER.?NÖNÜ ?BRAH?M ÖZD?NCER

Numaral? biletim vard?.Sabah kazan?n orada yuvarlamaya ba?lam??t??k.Yer gök siyah beyaz derler ya gerçekten çar??da gökyüzü gözükmüyordu.Çok s?cakt? hava numaral?ya erken girdim.Kapal?n?n adam? numaral?da rahat dururmu.en alt basamaktay?m zemine s?f?r zafer demiray?,ali cansunu ça??r?p helalle?tim demirörene sar?l?p helal abi dedim.atlad?m sahaya maçtan önce tuttum tümerin kollar?ndan bu maç? almak zorundas?n?z dedim tamam koçum laf?yla yerime ko?arken bir gazeteciyle papaz olduk tokat vurdum ama sonra üzüldüm.arkamda ilhan mans?z?n e?i oturuyordu.fato?un kafas?na att?klar?m?z?n haddi hesab? yoktu.sahan?n üstüne serili bayraktan-dakika doksandaki sergen golünden-sinan baban?n ?ovundan-gece üsküdardaki görülmemi? konvoydan.ve saat sabah?n 6.00 s? olmu?tu.ve biram?z? hala yudulmlarken.a?z?m?zdan dökülen sözler ?öyleydi.SEN?NLE BA?LADI HAYAT.KARTALIM GÖKLERDE AÇ KANAT.?...FENERE ?....C?MBOMA ?NAT.KARTAL ?AMP?YONLUK TURU AT.......ÖZLÜYORUZ....DOYAMIYORUZ MAALESEF...

MAYIS 1997 ZEYT?NBURNUYLA ?NÖNÜDE OYNUYORUZ. ?BRAH?M ÖZD?NCER

Maçtan önce kapal?n?n arkas?nda toplan?ld?.Kararlar al?nd? seba ba?kan?n bahsetti?i olayl? maçt?r bu.kapal? her zamanki gibi full ve s?rt?m?z? dönüp ilk 20 dakika maç öyle seyredildi.1980 y?l?ndaki gaziantepspor maç?ndada kapl? ayn? protestoyu yapm??t? ama bu cok daha etkili oldu.bir anda sahaya dönüldü ve BE??KTA?INSEN B?Z?M CANIMIZLA TUFAN KOPTU...AFFET B?Z? SEBA...

MÜHEND? OKTAYIN VEFATI...
YER AL? SAM?YEN
BE??KTA?-GALATASARAY MAÇI.
1990 SENES? ?UBATI GAL?BA... ?BRAH?M ÖZD?NCER

?LK YARININ SON MAÇIYDI HERHALDE.AL? SAM?YENE ÇOK SA?LAM G?TT?K.GALATASARAYLILAR B?ZDEN AZ B?R ?EY FAZLAYDI.AMA MAÇTAN ÖNCE KAÇACAK YER ARIYORLARDI.EN HIZLI ZAMANLARIMIZ.MAÇ ORTADA G?DERKEN OTOBANA DO?RU OLAN KALEYE DO?RU TURAN CEZA ALANINA G?RERKEN 45.DAK?KADA VURDU VE O KARLI SO?UK HAVADA AL? SAM?YEN YIKILDI.AYNI ANDA MAÇTAN ÇIKILDI VE B?Z TOPLU HALDE TEZHÜRATLARLA ÇAR?IYA G?RD?K...AK?AM TELEV?ZYONDA DURAKTA TEK BA?INA BEKL?YEN MÜHEND?S?M?Z? KORKAKLAR ORDUSU 30-40 K??? KATLETM??.SONRADAN BIRAKIN ?NENÜYÜ KEND? SAHALARINA B?LE BE??KTA? MAÇINDA S....GELD?LER.O AK?AM SABAHA KADAR ÜZÜNTÜMDEN A?LADIM.ALLAH MEKANI NI CENENT ETS?N KOKORCA CAV?T AB?M?Z?N ÖLÜM HABER?N?DE KADIKÖYDE ALMI?TIM.ERTES? HAFTA CAV?T AB?M?Z?N BÜYÜK POSTER? DALGALANMI?TI KAPALIDA.KPALIDA OKTAYLAR ÖLMEZ PANKARTIDA HAR?KAYDI...NUR ?Ç?NDE YATIN....31.12.1997 DE TRAF?K KAZASINDA KAYBETT???M?Z ZAFER SONER ARKADA?IMIDA RAHMETLE ANIYORUM.GERÇEKTEN ÇAR?ININ Y???D?YD?...

ALINTIDIR....
SENE 2 YIL OLDU GAL?BA
AL?SAM?YENDE KAPALI ALTTA SEYRETT???M?Z MAÇ (AÇIK YAPILIYORDU O SENE)
SAAT Ö?LEN 11 ARKADA?LARLA KAZANIN ORDA TOPLANIYORUZ K?MSELERDE B?LET YOK HERKEZ B?LET ARIYOR (B?LETLER 70 M?LYONDU) B?R?LER? SAHTE B?LET BASMI? KAPTIK 5-6 TANE TAB? TURN?KE YOK G?RER?Z HERTÜRLÜ HESABI SAAT 5 E KADAR DEMLEN?YORUZ SEMTTE KAFALAR ?Y?CE GÜZELLE?T? SARININ TAYFASI AYAKLANDI G?D?YORUZ SAM?YENE
500 K??? 5000 K??? FARKETMES B?ZE TEZAHÜRATI ?LE G?D?YORUZ KÖ?EY? DÖNDÜK ÇEL?KKUVVET ETRAFIMIZI SARDI HEMEN KÖ?EY? B? DÖNDÜK EN AZ 2000 TRAVEST? BEKL?O B?Z? ÇEL?K KUVVET OLMASA DALICAZ... B? WUKUAT OLMADAN GEÇT?K NEYSSE "KEL?ME ED?TLENM??T?R" YÖNET?M? TURN?KE KOYMU? G?R?? KAPISINA B? DEN?YEL?M DED?K Y?NE B?LET? OKUMADI TURN?KE HAYDAA D?REK ALIP B?ND?RD?LER EK?P MÜNÜBÜSÜNE 30 A YAKIN WARIZ... B?Z? PEND?K E GÖTÜRÜP BIRAKTILAR DED?K B?Z BU MAÇI SEYRED?CEZ "KEL?ME ED?TLENM??T?R"... B?ND?K OTOBÜSE B? DAHA ???L?YE KÜFÜR EDE EDE GEÇ?YOZ MEC?D?YEKÖYDEN G?R?? KAPISI POL?S DOLU YAKLA?AMIOZ NUMARALI TARAFINDA DURUYOZ MAÇ BA?LADI BASLICAK 15 K??? WAR YOKUZ... ?ÇER? G?REMEYEN ULTRAVEST?LER BEL?R?YO ?LERDE 20 K??? FALAN KÜFÜR EDEREK GEL?OLAR B?Z?M TARAFA DO?RU SERKAN AB? ARABADAN DÖNER? KAPIP ÜSTLER?NE KO?MAZMI B?ZDE ARKASINDAN PATA KÜTE B?RB?R?M?ZE DALDIK 9-10 TANE TRO KOLPA YAPIP KAÇTI B? BAKTIK ARKADAM B?Z?MK?LER GEL?O 20 YE YAKIN ?ÇER? G?REMEYENLER BUNLARI MEC?D?YEKÖYYDE B? KOVALAMI?IZ KO?ARKEN AYAKLARI GÖTÜNE WURUYOPDU ?EREFS?Z?M MALUM SONRASI POL?S DA?ITTI... AMA FENA BENZETT?K TRAVEST?LER? O AYRI MESELE...

1993-AL? SAM?YEN ?BRAH?M ÖZD?NÇER
4.?AMP?YONLU?A G?D?YORUZ.?K? MAÇIMIZ KALMI?.?LK? SAM?YENDE GALATASARAYLA.SONUNCUSU ?NÖNÜDE GENÇLERB?RL??? ?LE.SAM?YENDEK? MAÇ SAAT 13.00 DA BA?LIYACAK.SABAH 09.00 DA STADDAYIM.O ZAMAN CEP F?LAN YOK.G?RD?M B?R STADIN ORDA ARA SOKA?A.TELEFON KULUBES? BULDUM.?ÇERDE MAN?TAYA TELEFON ED?YORUM.BAKTIM KULUBEY? GAYSEL?LER SALLIYOR.B?R? YERDEN TA?I ALDI VURDU CAMA.KULUBEDEN BENDE OLARA VURARAK ÇIKTIM.YERDEN KAPTI?IM B?R TA?I H?Ç EL?MDEN DÜ?ÜRMEDEN EL?NDE KELEBE?? OLAN B?R?NE YERLE?T?RD?M.POL?S?N GELMES?YLE KAÇI?TIK.SAAT 11.00 C?VARI ÇAR?IYA ?ND?M.11,30 C?VARI ÇIKTIK YOLA ASFALTIN KAR?IINDAN TA? YA?DIRMAMIZLA.TR?BÜN ÖNÜ BO?ALDI.KAÇI?AN C?MBOMLULAR B?RB?RLER?N? EZ?YORLAR BAKTIK KAR?ILIK ALAMIYORUZ ?NANIN ACIDIK VE HUR-RAYLA BERABER G?RD?K KAPALIYA.ARKADA?IN B?R?DE KARTALLA GELM??.K?MSE EL?NE ALAMIYOR.RIZAYA HED?YE ETT? KARTALI MAÇTAN ÖNCE.?LKER VARDI ÇAR?IDAN ARKADA? MAÇTAN ÖNCE YARA ALMI? ???L? ETFALE KALDIRMI?LAR.C?DD? B?R ?EY OLMADI?INI ANLAYINCA RAHATLADIK.MAÇ HAKANLA-FEYYAZZIN KAR?ILIKLI GOLLER? ?LE 1-1 B?TT?.HER?EY SON HAFTAYA KALMI?TI YAN? +2 AVERAJA...

1993-?NÖNÜ ?BRAH?M ÖZD?NÇER
?NÖNÜ SON HAFATA GENÇLERB?RL??? MAÇI FULLDÜ.AMA D??ER 3 SENEYE GÖRE ?AMP?YONLUK ZOR GELECEKT?.GÜNE?L? MAYIS GÜNÜNDE MAÇ BA?LADI.VAHAP BEYAZ-AHMET ÇAKARLI ME?HUR SENE ?N?.B?TECEKT?.RECEPE KIRMIZI KART ÇIKIYOR.TAKIMDA 1 GOL Y?YOR ALLAHTAN ?LK YARI 1-1 B?T?YOR.RADYOMUZDAN GAYSEN?N RADE ZALADA 35 DAKKADA 5 GOL ATTI?INI DUYUYORUZ.B?Z MAÇI 3-1 ALSAKTA.?A?BE TAR?H?NDEK? EN FARKLI GAL?B?YET?NE AVERAJLA BEL?RLENEN ?AMP?YONLUKTA ULA?IYOR.MAÇTAN SONRA TÜM ?STANBULDA GALATASARAYLI ARABALARIN KONVOYLARIN YOLU KES?L?YOR.TÜM BAYRAKLAR A?A?IYA ÇEK?L?P YIRTILIYOR.BE??KTA?TA HER YERDE POL?S TOPLU ?NSANLARI EVLER?N ?Ç?NE KADAR KOVALIYOR.BENDE 5. KATA H?Ç B?LMED???M B?R?N?N EV?NE SAKLANIYORUM ALLAH RAZI OLSUN.ALINTILARIN HESABI YOK.???ELERLE KONVOYLARA SALDIRIYORUZ.?EREFS?ZLER ?U ANDA SÜRÜNMELER?N?N TEK SEBEB? O ZAMAN ?A?BE ?Ç?N HARCADIKLARI PARADIR.........

?BRAH?M ÖZD?NÇER YORUM..
Bahriyeli hasan,kafa sabahattin,pehlivan,bekir abilerden,mostra kemalden,karga mustafadan,albay?m?z gitgetir y?lmaz abimizden,marlo erdaldan,benim için gerçek en büyük efsane hürriyet abiden,?eref abi,?ükrüabi,pendik,kritik,javs cengiz,sonerimden,sedat kesen ve co?kun abilerimizden ya?ad?klar?m? ve büyüklerimden duyduklar?m?da size anlat?p yard?mc? olmaya çal?iaca??m tribünümüz olu?umunu geçmi?e giderek genç nesilin ö?renmesi ve ben ÇAR?Iy?m derken tarihini bilip hareket etmesini sa?layaca??m?za inan?yorum.H?Ç B?R BE??KTA?LI YA BU PEHL?VANDA K?MD? DEMEMEL? YARDIMLARINIZI BEKL?YORUM.ESK?LERDEN...

ALINTIDIR....
?ampiyonlar ligi 3-0 l?k barcelona maç? . maç 21:45 te ba?l?yo . saat 8 gibi barcelonal? futbolcular tak?m elbiselerle sahaya ç?kt?lar çimleri filan inceliyolar .. kapal?da bir ba?lad?k ba??rmaya allah?m böyle bir ses yok . hiç unutmam rivaldo kapal?n?n önüne kadar geldi ellerini arkada ba?lad? ve tribunu seyretti herif aptal olmad?ysa ne oldu ? . nou camp ta 80.000 ki?iye oynuyo ama böel taraftar görmü?mü hayat?nda . o sahneyi hiç unutmam adam sayg? duyarak en az 3 dakka bizi seyretti .

ziyan bi rus m? slovakm? hat?rlam?yorum tak?mla ön eleme maç? yap?yoruz . maç?n devre aras? tak?mlar içeri girdi .. 3-4 tane yedek rus sahada pas yapmaya ba?lad? 30.000 ki?i ?sl?klamaya ba?lad?k herifler gürültüden elleriyle kulaklar?n? kapat?p yedek kulubesine kaçt?lar ..

YORUM..
O ZAMAN ERZ?NCANLILAR KAHVES?NDE TOPLANILIR KARARLAR ORADA ALINIRDI.HÜRR?YET AB? ÖYLE ?R? YARI B?R?DE DE?LD?.1,70 BOYLARINDA AMA ÇEV?K.PEPEY? YANILMIYORSAM KADIKÖY ?SKELES?NDE KOKO CAV?T AB?N?N ÖLÜMÜNDEN 2 GÜN SONRAK? MAÇTA YARA VERM??T?.KULAKSIZ VAKASINDA OLAYI B?T?REN O ZAMAN JAWS D?YORLARDI AMA KEÇ?Y? ORADA GÖRDÜM BEN.ZANNEDERSEM KEÇ?YD?.HÜRR?YET AB?N?N EZ?KLERLE H?Ç B?R ZAMAN ??? OLMAMI?TIR.?U ANDADA ?ÇERDE ?ST?RAHAT ETMEKTED?R.BEN BE??KTA?A 3 ANIT D?KSEM.?NANIN B?R? O OLURDU.D??ERLER?DE KARTAL VE FORMA.UNUTMADAN OPT?K MEHMET TE ONDAN A?A?I DE?LD?R YAN?.YUKARDAK? ANILARIN ÇO?UNDA TAYFANIN BA?INDAYDILAR.BUNLARDAN SONRA CENG?Z GELD? OLAYI DEVAM ETT?RD?.VE 1993 TE BARI? ?MZALANDI.

ALINTIDIR..
unutulurmu be hürriyet abiler, cengizler, rahmetli koko cavit elveren ,mestan,deve erol ah ulan nah gayrettepe d?scor?um bask?n?n?n sabah?nda y?z o dönemler ba?ta fener tayfas?ndan pepe, caymaz,piç cevat ,pkk o?uz , hepsi gayrettepe park yada ?imdi atv stüdyosu olan 89 ve 93 y?llar?nda istanbulun tek d?scosu olan pasaj?n orda toplan?rlar ve gövde gösterisi yaparlar . o dönemler köyiçinde ki ?ampiyon kokereç bal?k pazar?nda idi bilen bilir orada çal??an garson bir arkada? fenerliler taraf?ndan vurulmu?tu bunun intkam? için gayrettepe parka bask?n yap?lacakt?(?imdi gayrettepe florence n?ghtangle hastanesi ozaman otel in?aat?yd? epey bo? kald? fenerliler orda yat?p kalk?yolard?] ak?am saat 9 gibi ba?ta hürriyet abinin bulundu?u grup 6 arabayla gayrettepeye geldi tabi bizde pe?lerinden daha küçü?üz olaylar? uzaktan seyrediyoruz bakt?k parkta kimse yok tabi sinirler gerildidi in?aat?n bekçisine sordular hepsi disco dad?r dediler , parkla disco aras? yürüyerek 5 dakika hürriyet abi ç?kt? parktaki bank?n üstüne beyler yaralamad?k hatta öldürmedik tek bir fenerli b?rakan namert olsun dedi ve ba?lad?k yürümeye benim yan?mda kemal diye bir arkada??m var ald?k elimize ta?lar? ba?lad?k arkadan yürümeye hürriyet abiler izin vermedi?i için arkadan gidiyoruz biz küçükler.tam disconun oraya geldi?imizde bizi kap?da farkedenler içeriye haber verdiler ama onlar daha d??ar? ç?kamdan bir sald?r?ki sormay?n herkesin elinde pala önüne gelene savuruyoruz fenerliler yerlerde kanlar içinde yat?yor bi tek ?imdi gülba?da tak?lan fenerli piç cevat ayakta o s?rada cevat 8 yerinden delik de?ik b?çakland? en a??r yaray? o ald? b?çaklad?ktan sonra abiler gözümüzün önünde cevat? çöp bidonuna att? öldü diye. tabi art?k polis
in gelmesi an meselesiydi penim kafam kan?yodu mermere çarpm??t?m ta? atarken yakla??k hürriyet abinin ba??n? çekti?i 30 ki?i ba?lad?k türk telekomun ordaki ara sokakdan park?n ordaki arabalara do?ru ko?maya bu olay fenerlilere verilen en büyük darbeydi o dönem çok konu?uldu hatta epey bir fenerli tribünü b?rakt?. burdaki en ilginç olaysa 8 yerinden b?çaklan?p çöpe at?lan piç cevat ölmemi?ti o olayudan sonra ad? fener tribününde 9 canl? cevat olmu?t?-u. ah ah çok güzel günlerdi hürriyet abinin parkta yapt??? o konu?may? gözlerinin içine bakarak izleyi?im hiç akl?mdan ç?kmaz ...

ALINTIDIR...
?imdi tribün liderleri kafa adamlar? hep arkada? hep dost, görü?üyolar konu?ular, ama eskiden böyle ?eyler yoktu, hat?rlayanlar bilir ?imdi karde?imin ad? akl?ma gelmedi, bi fener maç?nda bi kaç karde?imiz emanetle yakaland?, mahkemeye ç?kard?lar hakim sordu bu döner b?ça??n? niye ta??yosun, cevap geldi her BE??KTA?LININ fener maçlar?nda cebinde bir çak?s?( döner b?ça??n? kastederek ) olmal? dedi ve mahkeme salonunda kahkaha koptu bas?nada yans?d? bu olay bilen bilir haz?r konu aç?lm??ken size yada bilmeyenlere döner b?ça?? ile sallaman?n ayn? ?ey olmad???n? söylemek isterim, farkl?d?r, döner b?ça?? daha uzun olur ve esner, ve ucunu kullanamazs?n?z uzun mesafede etkilidir sallama ise daha serttir daha k?sad?r ama ucundan ba?lar sivrilik yani ucunu kulanabildi?iniz için yak?n harbde kullan??l?d?r NOT: TAB? BUNLARIN KULANILMASINI ONAYLAMIYORUZ ARTIK KALMADI BÖYLE ?EYLER ESK?LER? YAD ETM??KEN B? NOT OLARAK DÜ?EY?M DED?M ) KES?NL?KLE ARTIK BÖYLE ?EYLER KEND?N? KORUMA DI?INDA SALDIRI AMAÇLI KULLANILMAMALIDIR!!! HATTA MÜMKÜNSE H?Ç KULLANILMAMALIDIR!!! ARTIK TR?BÜN ??? ?OVA DÖNMÜ?TÜR, ESK?DEN MEVZU ORTAMLARINDA B?R NUMARA OLAN ÇAR?I, ??MD?DE ?OV KONUSUNDA BESTE KONUSUNDA OLAYI A?MI?TIR, ESK?DEN MEVZULARDA EN AZINDAN KAR?IMIZA GELEB?L?RLERD? ANCAK ?UANDA ?OV KONUSUNDA, TR?BÜN ATRAKS?YONLARI KONUSUNDA ÇAR?I TEK BA?INA KALMI?TIR EN BAS?T? RAK?P SEY?RC?LER VE FUTBOLCULAR ÇAR?ININ BESETELER?N? ÇALIP KULLANIYOLAR BU B?LE HER?EY?N GÖSTERGES? DE??L M? B?TMES?N DERTLER S...ME KADAR, BE??KTA?LIYIZ ÖLENE KADAR...

SENE 1996

90DA AL??ENE GOOOLLL....

SERGEN YALÇIN.... ibrahim ÖZD?NÇER

Gerçekten o sene çok kötü bir tak?ma sahiptik.Yani kadro kalitesi olarak çaybahcesi üstündü bizden.Genede lise taraf?ndaki aç??? fullemi?tik ve maç ba?lad? susmayan bir tribünle direniyorduk rakibe.Fakat bu defans anlay??? nereye kadar uygulanacakt?.Ezik tribününüyle yumurta sava?? yap?l?yor.Kafan?z? koparcaz i?aretleri kalabal?klardan ç?k?yordu.dakika 84te sergen frikik iin önümüzdeki kaleye do?ru topa geliyordu vuru?u a?lar? s?y?r?yordu.Dakika 90 oldu?unda sergen 2.kez at???n? 25 metreden kullan?yor ve rü?tü a?lara tak?l?yordu top ise süzgeçe.TR?BÜNÜMÜZ ç?ld?rm??t?.MAÇ bitiyor.PEZ....AL? ?EN...?...AL? ?EN...NASIL KODU AMA 90 DA SERGEN..90 DA SERGEN ...0000000
Forum kodlar? ve simge butonlar? gösterilmemesine kar??n, hala kullan?labilirler.

Report to moderator   Logged Logged  

Last Edit: 2008/06/26 08:09 By ibrahimozdincer.
  The administrator has disabled public write access.
ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
Cvp:ibrahim özdinçer nostarji 5 Months, 2 Weeks ago Karma: -2  
1982 ibrahim özdincer

1982 deki ?ampiyonlu?umuzda ilkokul 1 e gidiyordum ve ?ampiyonlu?u çok büyük cubuklu 15 metreye 7-8 metre filan yün kuma?tan yapt?r?p evimizin balkonundan sark?tm??t? babam mee?er önceki y?llar bu ?ampiyonluklarda yap?lmam?? be?ikta?l?lar öncü olmu?lar bunu sonradan ö?rendim.ibrahim tatl?sesin bir filmi var marmariste in?aat i?cisi zicoyu-sokratesi seyrediyo 82 ispanya dünya kupas?n? o filimdede marmariste yolda bjk bayraklar? as?l? oldu?unu farketmi?tim ertesi senede zaten trabzon ?ampiyon oldu?unda tek tük trabzon bayra??da görmü?tüm bizim o ?ampiyonlu?umuza bak?yorum cok fazla berabere kal?nm?? ama tak?m genede ?ampiyon olmu?.es-es maç?ndan önceki meçhur 0-0 biten soka?a c?kma yasa??n?n oldu?u trabzon maç?n? ondan önceki zannedersem bolu deeplasman?n? anlat?r hep buyuklerimiz keyifle dinleriz.eski?ehirli amigo orhan?da unutmayal?m o maçta tabiiki,ziyan?n att??? 2.gol gözümün önüme hep gelir ve dönerken yol kenar?nda durduklar? ve bo?azda kar??land?klar? bir özlemin biti?i dorde miliç in konu?malar? mehmet üstünkayan?n konu?mas?,rasimin sevinci güzel günlermi? güzel anlaml? ?ampiyonluklar güzel sevinçler maalesef art?k yok.

1988 bjk 4-gs 1 ibrahim özdincer

MAÇ CUMARTES? günüydü i fener'in 103 golle ?ampiyon oldu?u sezonun maç? pendi?e pazar'a gitmi?tik maç? televizyon vercekti çabuk cabuk diye üstüme birseyde ald?rmam??t?m aksilik bu ya dönerken bizim kartal?n lasti?i patlad? a?lcam anas?n? satay?m o kadar fenay?m her neyse babam bana futbol sahas? alm??t? hani adamlar? parma??nla cekip b?rak?p gol at?yorsun ya ya? 13 tabi onla oyaland?m biraz lasti?i takt? peder bast?k geldik ya?murlu bir havayd? feyyaz ilk golü att? sonra zeki ve feyyaz kaleciyi yat?r?p sonra feyyaz kö?eden likör fabrikass?n? havaland?rd? çok sevinmi?tim 1987 de fenere 4 atm??t?k 2 kere galatasaraya k?smet olmu?tu ve bu benim hayat?mda ilkti sonrada bir daha atamad?k zaten ama fenere her neyse.

ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
aral?k 5 1992 bjk-gs ibrahim özdincer

bizim 48 maçl?k nama?lup oldu?umuz dönem yani 92-93 sezonu ve 48.maça ç?kacaz aylardan aral?k hatta 5'i maç?m?z galatasarayla ama tak?m?m?z çok iyi ve alaca??m?zdan eminiz yeni aç?ktay?m 3-1 yeniliyoruz feyyaz atm??t?,hakan ?ükür'ün bence en iyi oynad??? maçt? birde onun feneri bursadayken 3-2 yendikleri maç? canl? seyretmi?tim gercekten tam esti?i sezonlard?.zannedersem mami orta sahay? darmada?an etti o maçta.cok üzülmü?tük rekoru milana b?rakm??t?k o sene tuhaf maçlar oldu inönüde 2-1 ts ye ma?lup olduk orhan y?ld?zla?t? filan sonras? ma?lum 8-0 l?k sezomn i?te ama galatasaray'da iyiydi o sezon bizim oturmu? kadroya kafa tuttular.hele o sezon sonu bir kosecki geldiki aman allah?m tutana a?kolsun .yaban domuzu gibi bodoslama ko?ard? ne güçlü oldu?u bizim takozla mücadelesinden belliydi.galatasarydan gidince cok sevinmi?tim bizi bo? geçmiyordu cünkü.

ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
1998 valerenga-bjk ibrahim özdinçer

valerenga maç?ndan an?m

maç?n ba?lamas?na yakla??k 3-4 saat vard? kazanda demleniyoruz,sonra bayraktar diye benim bi arkada? var yollad?k bira ald?rmaya heykelin yan?na bir bakt? siyah po?etle dönüyor po?et midye dolu ulan biralar nerde diyoruz,büfe kapal?yd? diyor tabi koca istanbulda bira bulmamak öküzlük herhalde her neyse yollanal?m stada diyoruz orda yeriz giderken kap?yoruz bir torba bira uzan?yoruz numaral?n?n arkas?ndaki parka kafalar ii oldu dald?k maça tak?m tak?r tak?r oynuyor 1 2 3 ohhh ne güzel ilk yar? laylay 3-0 ama ikinci yar? ba?l?yor melez bir dev var tren gibi gidiyor kapal?n?n önünden aaa bir bak?yoruz 3-3 cöküyoruz mallesefff eleniyoruz

ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
2004 bjk-gaziantep ibrahim özdinçer

SENE 2004 delbosque zaman? gazianteple ismetpa?ada oynayaca??z ceza nedeniyle tak?m zaten puan kay?plar?yla ba?lam?? tak?m.stad? fulledik otobüslerle konvoy halinde girildi körfeze maçtan önce aç?k tribünün otoban taraf?nda ta? at?lmaya ba?land? kocaelililer bizi ta?l?yor maç anteple anas?n? satay?m biz dururmuyuz aynen iade optik ba?kanla benim son deplasman?md? zaten bir daha kendisinide hiç göremedim malum olaylardan dolay? al?nt?lar oldu ismet pa?a fullenmi?ti ama hayat?mda ilk defa ya?ad???m bir ?ey muhte?em bir deplasman kapal?s? yapt?k inönüyü tek aramad???m gündü o gün aman allah?m ne tezahürat ne tezahürat maça hiç gelmicem zannetmeyin sak?n 1-0 2-0 3-0 4-0 tabii antep önde devre aras? a?a??dan aç?k tribüne ?i?e ya??yor kocaeli ziyarete gelmi? ne cok seviyorlar bizi maç 4-0 olunca sinirdfen kendimi d??ar? att?m yolu gectim büfeden ald?m so?uklar? maç?n bitmesini bekledim otobüse do?ru giderken bir gol sesi geldi dedim fark yedik herhalde me?er sonradan ö?rendi?im 4-3 yapm???z ahmet hasan?n 2 penalt?s?da yenmi? herhalde o maçtan dönü?de gi?elerde durmu?duk ba?kan 3lü cektirmi?ti yan?l?yor olabilirim güzel bir gündü.

Last Edit: 2008/06/25 11:57 By ibrahimozdincer.
ibrahimozdincer (User)
Expert Boarder
graph
Cvp:ibrahim özdinçer nostarji (1991-1996) 5 Months, 1 Week ago Karma: -2  
nisan 2004 be?ikta?-fenerbahce---ibrahim özdinçer

maçtan öce bilboardda tak?ld?k.o gün daha motor da pankart aç?lm??t?(en büyük fenerli sibel kekilli) yenmemiz gereken bir maçt? ve maçtan önce kazan?n oraya do?ru grup halinde yürüdük kazan?n yan?ndaki bo?lukta bir karga?a ya?and? yat??t?rd?k hepsinin be?ikta?l? oldu?unu ifade edip sonra köyiçinden ba?lad?k yaz?lamaya ve arkada??n dükkan?na geldi?imizde arkada? sonradan ö?rendi?imiz erdo?an isimli fenerli arkada??na girdi oda adam filan toplad? bizimki masatla bunlar? kovalad? falan filan migrostan ald???m?z biralar? ?airler park?nda yuvarlad?ktan sonra maç?m?za girdik hareketli bir gün olmu?tu ve 3-1 ma?lup olup samsun facias?n?n oldu?u sene guntinin son maç? golümüz guntiden geldi ?ampiyonlu?umuz fenere arma?an edilmi?ti .lucescuyu kaybettik ve çökü? ba?lam??t? be?ikta?a oynanan oyunlar ba?lam??t?.

Last Edit: 2008/06/26 08:07 By ibrahimozdincer.
Go to top Post Reply