Ana Sayfa arrow Forum
Table \'besiktasdb.jos_fb_whoisonline\' doesn\'t exist SQL=INSERT INTO jos_fb_whoisonline (`userid` , `time`, `what`, `task`, `do`, `func`,`link`, `userip`, `user`) \n VALUES (\'0\', \'1228225537\', \'Cvp:Be?ikta?\\\\'? savunmak da bana keyif veriyor\',\'\',\'\',\'view\',\'http://www.besiktasim.com/index.php?option=com_fireboard&catid=2&func=view&id=&id=102&Itemid=35\', \'38.103.63.62\', \'0\')
Beşiktaşım.com Forumları
Welcome, Guest
Please Login or Register.    Lost Password?
Cvp:Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor (0 viewing) 
Genel Forum Alan?
Go to bottom Post Reply Favoured: 0
TOPIC: Cvp:Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor
HarutyunÇ?nar (Moderator)
Moderator
graphgraph
User Offline Click here to see the profile of this user
Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor 7 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
Pascal Nouma Paris'te hayranlar?yla bulu?tu. Dünyay? Kurtaran Adam?n O?lu filminin Paris'in ünlü Gymnase adl? tiyatrosundaki özel gösterimi için hayranlar?yla biraraya gelen Pascal, filmin gösteriminden önce düzenlenen kokteylde çok say?da forma imzalarken, Fransa'da bulunan Be?ikta?l? taraftarlarla hasret giderdi. Birçok Frans?z televizyon kanal?n?n da kendisiyle röportaj yapmak için s?raya girdi?i gecede Nouma, böyle bir organizasyonun düzenlenmesinden büyük memnuniyet duydu?unu söyledi.

Yeni film projeleri için teklifler ald???n? ifade eden eski Frans?z futbolcu, Türk ya da Frans?z yap?mlarda rol almak istedi?ini, teklifleri de?erlendirdi?ini belirtti.

Nouma, Be?ikta?'a geri dönme fikrine de s?cak bak?yor. Siyah beyazl? tak?m?n efsane futbolcusu, "Bir gün Be?ikta?'ta yeniden görev almak ister misin?" sorusunu ?öyle yan?tlad?:

"Tabii ki de. Neden olmas?n? Hiçbir zaman kap?y? kapatmamak laz?m. Ben asla 'Hay?r' demem. ?u anda bir kulüpte ya da tak?mda çal??m?yorum. Gelen tüm teklifleri de?erlendiriyorum. Tabii ki Be?ikta?'a, mesela bir Genel Menajer olarak dönmek isterim. Ama ?u anda bu görevi yapan ki?inin yerini almak istedi?imden söylemiyorum bunu. Ama Be?ikta? Kulübü'nde bir görev için imza atma ?ans?m olursa, neden olmas?n..."

"FUTBOLU H?ÇB?R ZAMAN SEVMED?M"
Geçti?imiz hafta ?stanbul'a gelerek Be?ikta?'?n Sivasspor'u 2-0 yendi?i kar??la?may? izleyen Pascal Nouma, siyah beyazl? tak?m?n galibiyetine sevindi?ini söyledi. Futbolu çok az takip etti?ini ifade eden Nouma, "Ben biraz futbolun d???nday?m. Futbol oynarken de maçlar? seyretmiyordum. Hiçbir zaman futbolu pek sevmedim zaten. Dolay?s?yla ne Fransa'da ne ba?ka yerde futbol maçlar?n? izlemiyorum. NBA basket maçlar?n? izliyorum. O bana keyif veriyor. Dolay?s?yla futbolla ilgilenmiyorum. Be?ikta?'ta oynarken de NBA izliyordum. Basketbolu seviyorum, futbolu sevmiyorum. Futbol oynarken 90 dakikal?k özgürlü?üm oldu?unu biliyordum. 90 dakika boyunca elimden geleni yap?yordum. Ama benim i?im bundan ibaretti. Eve dönünce biterdi. Sürekli futbolu dü?ünmezdim. Bana keyif veren ?eyler yapard?m" ?eklinde konu?tu.

"FAVOR?M DAUM, ONDAN SONRA LUCESCU"
Be?ikta?'ta forma giyerken Nevio Scala, Mircea Lucescu ve Christoph Daum'la çal??an Nouma, bu üçlü aras?nda 6 ay beraber çal??t??? Christoph Daum'un kendisine en çok ?ey ö?reten teknik direktör oldu?unu söyledi. Nouma, Lucescu'dan da çok ?ey ö?rendi?ini belirterek, "Bana ba?kalar?na sayg? duymay? ö?rettiler. Futbolda hiç bilmedi?im ?eyleri bana a??lad?lar. Bana futbolu ö?rettiler. ?kisine de ?apka ç?kart?yorum. Sayg? duydu?um iki adam. Onlar? özlüyorum. Görü?meyeli uzun zaman oldu. Favorim olan bu iki hocaya te?ekkür ederim" dedi.

Her ay en az bir kere ?stanbul'a gelmeden edemedi?ini dile getiren Nouma, Türkiye'ye gidip gelmekten büyük keyif ald???n?, bir gün tam anlam?yla ?stanbul'a yerle?erek hayat?n?n kalan k?sm?n? Türkiye'de geçirmeyi isteyebilece?ini söyledi.

GECEYE RENK KATA ÇILGIN FRANSIZ BE??KTA?LI
Gecede Fransa'da ya?ayan çok say?da Be?ikta?l? Türk futbolsever yeral?rken, Paris'in merkezindeki Türk mahallesinin çok yak?ndan tan?d??? bir isim de haz?r bulundu. Be?ikta? fanati?i Jean-François Fagour, Pascal Nouma yaz?l? Be?ikta? formas?yla kat?ld??? gecede, Be?ikta?'? Nouma sayesinde tan?y?p sevdi?ini belirterek, "Be?ikta?'?n, Fenerbahçe'nin, Galatasaray'?n her maç?n? izliyorum. Türk kahvelerine girip "Kara Kartal" diye ba?r?yorum. Mesela Galatasarayl?lar?n, Fenerbahçelilerin topland??? kafelere özellikle girip gene ba?r?yorum. Onlar? delirtiyorum. Mahallede herkes beni "Be?ikta?" diye ça??r?yor. Çünkü (Türkçe olarak), her zaman her yerde Kara Kartal" diye konu?tu.

?stanbul'a giderek ?nönü Stad?'ndan Pascal Nouma formas?n? ald???n? belirten Fagour, "?nönü, yan?nda Bo?az'?yla denizliyle benim hayat?mda gördü?üm en güzel stat. Önünden taksiyle geçerken '?nönü Stad?! Kara Kartal' diye ba??r?yorum. (Türkçe olarak) Türkçe konu?may? seviyorum. Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor" dedi.

bu konuyu acmamin n buyuk sebebi arkadaslar gectigimiz yillarda turbunde paskal icin bagarirken bazi yalaka mediya bazi kisiler paskal besiktasa ne vermiski ne diye bagariyorlar diye biz baskali bu yuzden sevdik iste

(Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor)

Pascal Nouma BU ADAMI TU TARAFTAR BUYUZDEN SEVIYOR

Report to moderator   Logged Logged  

Last Edit: 2008/04/16 00:33 By HarutyunÇ?nar.
  The administrator has disabled public write access.
salvador (User)
SALVADOR
Fresh Boarder
graphgraph
Cvp:Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor 7 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
i?te bu hang? oyuncu böyle der pascal der

bunu gibi oyuncular istiyoruz sava?an h?rsl? agresif oyuncu laz?m c?ld?rtacak bizi

AL?R?ZA (SALVADOR) : HaYaT BeNiM HaYaT?M HeRKeZ DoSTuM OLaMaZ !!! A?Ka GeLiNCe 1 DeFa oLDuM 1 DaHa Da i?iM oLMaZ !!!
HarutyunÇ?nar (Moderator)
Moderator
graphgraph
Cvp:Be?ikta?'? savunmak da bana keyif veriyor 7 Months, 2 Weeks ago Karma: 0  
burda anlatmak istedigini biz biliyoruz ama bunu almayan bazi okuzler hala neden paskal diye bagarirlar diye soyleyenler en guzel cevap bence bunu besiktasli oyuncular okusa sizce nedusunur kardesim bence hicbirsey anlamzlar

Go to top Post Reply