Table \'besiktasdb.jos_fb_whoisonline\' doesn\'t exist SQL=INSERT INTO jos_fb_whoisonline (`userid` , `time`, `what`, `task`, `do`, `func`,`link`, `userip`, `user`) \n VALUES (\'0\', \'1231453228\', \'Cem Atan gelmeye haz?r\',\'\',\'\',\'view\',\'http://www.besiktasim.com/index.php?option=com_fireboard&catid=2&func=view&id=185&view=threaded&Itemid=63\', \'38.103.63.62\', \'0\')
Cem Atan gelmeye haz?r (0 viewing)
Favoured: 0
|
|
|
TOPIC: Cem Atan gelmeye haz?r
|
|
|
|
Cem Atan gelmeye haz?r 6 Months, 3 Weeks ago
|
|
|
Gurbetçi futbolcu Cem Atan, kulübümüzün kendisine sözle?me önerdi?ini söyledi
Be?ikta??m?z?n transfer gündeminde olan Avusturya'n?n Mattersburg tak?m?nda forma giyen gurbetçi futbolcu Cem Atan, siyah-beyazl? kulübün kendisine 3 art? 1 y?ll?k sözle?me önerdi?ini söyledi. Cem Atan, bir internet sitesinde yer alan röportaj?nda, transfer için görü?melerin sürdü?ünü kaydederek, ''Sinan Engin beni izlemeye geldi buraya. Benim aç?mdan bir problem yoktu, ben gelmek istiyordum, ama tak?m?m vermek istemiyor. Kulübüm bonservis ücretini çok istiyor, ama benim tahminime göre 1.5 milyon Avro civar?nda bir ücretle bu i? olur gibi geliyor'' diye konu?tu.
Be?ikta? Kulübü'nün kaç y?ll?k sözle?me önerdi?inin sorulmas? üzerine Cem, ''3 art? 1 y?ll?k bir sözle?me önerdiler. Opsiyon da Be?ikta?'ta olacakt?. Ben de Be?ikta?'a geldi?imde kal?c? olmak istiyorum'' dedi.
Sa? aç?k ve forvette oynad???n? kaydeden Cem, ''Ben Avusturya'da her ?eyi ba?ard?m. Yakla??k 100 tane lig maç? oynad?m. Toplam 2 senede 9 tane gol att?m. Bizim tak?mda da kaliteli futbolcular var, ama tercihim art?k Türkiye'de oynamak'' ?eklinde konu?tu.
Cem, Be?ikta?'a transfer olmas? halinde kendisini büyük camiada oynamaya haz?r hissedip hissetmedi?i sorusuna ise ''Ben kendimi haz?r hissediyorum. 2 senedir Avusturya'da tak?m?mla bütün maçlara ç?kt?m. Art?k Avusturya için kendimi a?t???m? dü?ünüyorum ve gitmek istiyorum. Be?ikta? büyük bir camia, kaliteli bir antrenörleri var, tam bir aile yap?s?ndalar. Çok ?ey ö?renece?imi dü?ünüyorum. Be?ikta?'?n kadrosunda iyi futbolcular? var. Kesinlikle yararl? olaca??ma inan?yorum. Be?ikta?'?n inan?lmaz bir taraftar? var'' diye yan?t verdi.
Kaynak: AA
|
|
|
|
|
|
|
The administrator has disabled public write access.
|
|
| |
|
|
|
Özgürbjk
|
2008/06/18 18:27
|
|
|